Tökös ötös

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
Valami hasonló címet viselt Mrs. Mia Wallace meghiúsult tévésorozata is, melyben a művésznő szerepe szerint késdobáló artistát alakított volna egy szupercsapat tagjaként. Ebben viszont egy notórius testvérpár tűnik fel.
Történetesen Emilio Estevez és Charlie Sheen (utóbbi Ramon Estevez néven látta meg a napvilágot), akiket ekkoriban még leginkább filmes munkásságukról ismert a nép egyszerű gyermeke. 
 
Két életművész kukás egy este arra lesz figyelmes, hogy a polgármester-jelölt Berger meglátogatja riválisát, az általuk bálványozott, és rendszeresen meglesett Susan-t. Amikor a férfi erőszakoskodni kezd, az egyikük fenéken lövi légpuskával. Másnap Berger-t holtan találják egy kukában, a halál oka: fulladás. Két örökké vidám kukás fedezi fel a holttestet, a rejtélyes gyilkosság áldozatát, és bár életük ezzel veszélybe kerül, ők nem veszítik el jókedvüket. 
kirsch
2011.06.10
|
Men at Work
amerikai vígjáték, 98 perc, 1990
Rendező:

Emilio Estevez

Színész:

Emilio Estevez
(James St. James)

Charlie Sheen
(Carl Taylor)

Leslie Hope
(Susan Wilkins)

Keith David
(Louis Fedders)

Dean Cameron
(pizzás)

John Getz
(Maxwell Potterdam III)

Geoffrey Blake
(Frost)

Cameron Dye
(Luzinski)

John Putch
(Mike)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.