Amaro atya bűne

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (5)
Zsenge gyermekkoromból emlékszem még egy Tövismadarak című több felvonásos romantikus borzadályra, melyben egy jóvágású pap bácsi – akit Richard Chamberlain személyesített meg – szerelemre gerjedt egy nála jóval fiatalabb lyánykával.
Nos, mivel a szappanoperás manírok és a válogatott gyötrelmek elegye bizonyára komoly negatív hatást gyakorolt fejlődő személyiségemre, megfogadtam, hogy a hasonszőrű alkotásokat egy életre bojkottálni fogom. Erre itt van ez a darab, amely iránt képtelen vagyok komolyabb ellenérzésekkel viseltetni. 
 
Amaro atya frissen felszentelt katolikus pap, akit beiktatása után egy mexikói kisvárosba helyez a katolikus egyház, hogy az idősödő Benito atya segítsége és jobb keze legyen. Megérkezése után azonnal találkozik az angyalian szép, tüzes és hithű katolikus Améliával. A lány vallásos lelkesedése hamar a fiatal Amaro atya iránti menthetetlen szenvedéllyé alakul át. 
kirsch
2010.01.29
|
El crimen del Padre Amaro
mexikói filmdráma, 114 perc, 2002
Film a bűn hatalmáról, melyben a rendező a latin szappanoperák stílusában adaptálta a portugál Eca de Queiroz 1875-ben megjelent regényét, a címszerepben a Korcs szerelmek és az Anyádat is ifjú sztárjával, Gael García Bernallal.
Rendező:

Carlos Carrera

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Szo
4
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Szo
4
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.