Kísérleti patkányok

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (1)
A Kiborgtanárok nevezetű örökbecsű trash filmből megtanulhattuk, milyen is az, amikor a tantestület bekeményít, és brutális – és a néző számára egyben igen szórakoztató - eszközökkel lép fel a deviáns diákok ellen.
Ezúttal viszont néhány nullával több sorakozott a költségvetés számszerű összegének végén, így a röhejes elemek is kevesebb teret nyertek. Bár a tény, hogy egy középiskolai tanár kvázi voodoo rituálékkal próbálja jobb belátásra bírni a tanulókat, még továbbra is - minimum – megmosolyogtató. Katie Holmes meglehetősen dögös volt ekkortájt temetőjáró Cure rajongó imidzsben. 
 
Cradle Bay békés kisváros áldott jó fiatalokkal, akik szorgalmasan tanulnak, jól viselkednek, kiviszik a szemetet, segítenek az időseknek, egyszóval rendkívül különösek. Hamarosan kiderül, a háttérben az iskola egyik tanára áll, aki ördögi kísérletével átváltoztatja a diákokat mintagyerekekké. A kísérlet egyetlen szépséghibája, hogy az átformált gyerekek dühkitörésre hajlamosak. Steve most költözött a városba és a tanár rá is kiveti a hálóját, de a fiú ellenáll. Két renitens diákkal szövetkezve megpróbálja megakadályozni, hogy a hátborzongató események még jobban elharapódzzanak... 
kirsch
2010.11.02
|
Disturbing Behaviour
amerikai thriller, 84 perc, 1998
Rendező:

David Nutter

(9 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.