Végzetes szépség

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (2)
A szürke hétköznapokon egyes programigazgatók képtelenek feldobni magukat mással, mint hogy előkeresik a színtelen-szagtalan vígjátékokat tartalmazó listájukat, szemüket bekötve pörögnek párat a forgószéken, és ráböknek egy 80-as évekbeli produkcióra.
Valószínűleg ez a mű is valahogy így kerül adásba. Persze százezer rosszabb alkotást is fel tudnánk sorolni csípőből, ugyanakkor Whoopy Goldberggel sincs semmi problémánk, a maradandó filmélmény azonban teljességgel kizárt. 
 
Los Angelesben tombol a bandaháború, és az egyik összecsapásban életét veszti az ismert kábítószer-kereskedő, Delgadillo is. Rita Rizzoli nyomozó beépül a titkos szervezetbe, s a befolyásos üzletember, Conrad Kroll közvetlen környezetébe férkőzik. De lebukik és Kroll egyik testőrének segítségével tud csak megmenekülni. Miközben Rita és a testőr kapcsolata egyre szorosabbá válik, a drog sorra szedi áldozatait. 
kirsch
2011.03.23
|
Fatal Beauty
amerikai-japán akcióvígjáték, 100 perc, 1987
Rendező:

Tom Holland

(1 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.