Újra a gimiben

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (4)
Winona Rider mintha kissé eltűnt volna azóta, hogy egy bálásruha-üzletben fizetés nélkül akart távozni az általa felpróbált virágmintás otthonkával. Azaz filmográfiáját elnézve mégsem, csak némileg háttérbe vonult.
Persze szegény bizonyára megsínylette némileg az esetet, ha az elmúlt időszakban csupán ebben a műben ajánlottak neki főszerepet. Mert bárhogy is nézzük, ezen alkotás filmtörténeti jelentősége a Szájkosaras kosaras című örökbecsűjével vetekszik. Mellesleg a mellékszereplőket is a méltán mellőzött színészek szigetéről gyűjtötték be. 
 
A népszerű író hosszú idő után hazatér szülővárosába, ahol felkérik egy nagyszabású előadásra. Az igazi kihívások azonban még csak ezután várnak rá: meg kell küzdenie egy volt szerelme iránti érzéseivel és egy diák közeledésével. Eleinte úgy tűnik, könnyedén megküzd az akadállyal, ám a dolgok váratlan fordulatot vesznek. 
kirsch
2010.12.14
|
Stay Cool
amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2009
Rendező:

Ted Smith

(19 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.