Jane Austen magánélete

est.hu:
8/10
|
olvasói
6/10 (7)
Figyelem, érzelemgazdag kosztümös romantikus dráma következik! Ám ahelyett, hogy azonnal magunkra zárnánk a gardrób ajtaját, inkább csak hajtsuk be! Hátha érdemes lesz hagyni egy résnyi helyet a periszkópnak.
A történet ugyanis nem holmi korabeli Danielle Steel agyából pattant ki, hanem egyenesen az élet ihlette. Főszereplője pedig az angol romantikus irodalom egyik nagy alakja, Jane Austen. 
 
Az angol társadalomban 1795-ben szerelemből házasodni ostobaságnak számított. Mr. és Mrs. Austen jó partit terveztek legkisebb lányuknak, csakhogy Jane Austen makacs volt, független szellemű. Lényét nem a büszkeség és a balítélet vezérelte, hanem az értelem és az érzelem. Húszévesen találkozott a tehetséges, kezdő ügyvéddel, Tom Lefroy-jal akivel egymásba szerettek. Szerelmük szikrázó, valódi és romantikus volt. A kérdés így hangzott: túléli-e az intrikát és a nehézségeket? 
kirsch
2011.06.28
|
Becoming Jane
angol-ír romantikus filmdráma, 120 perc, 2007
Rendező:

Julian Jarrold

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.