Féktelen harag 3D

olvasói
5/10 (46)
Szinte legendás, hogy az Oscar-díjas (de azóta igencsak megkopott renoméval bíró) Nicolas Cage milyen szinten képtelen szelektálni a szerepajánlatok között (a CollegeHumor nevű humorsite paródiája szerint...
...még Superman macskájának vagy egy végzetes űrbalesetet szenvedett asztronauta öntudatra ébredő fenekének megformálását is elvállalná).
 
Legújabb munkájával, a Féktelen haraggal folytatja A szellemlovassal, a Képlettel, A varázslótanonccal és a Boszorkányvadászattal megkezdett misztikus vonalat, csak ezúttal a fantasy egy olyan akcióthrillerrel keveredik, mellyel az alkotók a hetvenes években készült, rosszfiú főhősökkel és élethű autós üldözésekkel operáló, Steve McQueen és Charles Bronson nevével fémjelzett akciófilmek előtt kívántak tisztelegni.
 
Patrick Lussier rendező (Véres Valentin 3D) művének főhőse Milton, aki egyenesen a pokolból szökik meg, hogy megmentsen egy csecsemőt: saját unokáját, akit egy ördögi szekta három nap múlva fel akar áldozni. Küldetését egy dögös pincérnő segíti, ám annál többen hátráltatják: a bérgyilkosok és rendőrök mellett a sátán küldötte is üldözi, aki vissza akarja vinni őt az alvilágba. Rajtuk kívül pedig kiemelt szerep jut az autócsodáknak is – majdnem annyira, mint a Halálos iramban-filmekben: van itt egy ’69-es Dodge Charger, egy ’57-es Chevy és sok minden más is. További vonzerőt jelenthet, hogy az alkotói nyilatkozat szerint a Féktelen haragot ugyan az éjféli mozik hangulatában készítették el, de a legmodernebb 3D-technikával felturbózva. 
firkász
2011.02.17
|
Drive Angry 3D
amerikai akciófilm, 104 perc, 2011
Három nap múlva telehold lesz. Milton versenyt fut az idővel. Egy vérszomjas szekta vezetője az ő unokáját akarja feláldozni, mert azt hiszi, hogy ezzel beteljesítheti őrült küldetését: a pokol földre hozatalát.
Rendező:

Patrick Lussier

Színész:

Nicolas Cage
(Milton)

Amber Heard
(Piper)

David Morse
(a könyvelő)

William Fichtner
(Webster)

Billie Burke
(Jonah King)

Charlotte Ross
(Candy)

Christa Campbell
(Mona)

Jack McGee
(Fat Lou)

Tom Atkins
(Cap)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2011. február 24.
(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.