Keresd a nőt!

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (1)
Erről a címről ugyebár jobbára egy ultravicces Ben Stiller-produkcióra asszociálunk, már csak ezért is bizarr, hogy az adatok szerint 1976 a gyártás dátuma. Azonban némi párhuzam mégis akadhat, hiszen Farellyéktől nem idegen a remake intézménye.
Valami hasonló eszmefuttatással éltem eleinte, ám két klikkelés után rá kellett jönnöm, hogy a There’s Something About Mary és a Find The Lady című alkotásoknak csak a magyar változat munkatársainak jóvoltából van köze egymáshoz. 
 
Kopek egy ügyefogyott semmirekellő, akiből rejtélyes módon New York-i detektív lett. Még azt is megengedik neki, hogy fegyvert hordjon, pedig a gyakorlaton el sem találja a céltáblát. Nyomozónk és társa éppen egy emberrablási ügyben vizsgálódnak. A nyomozás során a két rendőr kimerítő verekedésekbe, észnélküli lövöldözésbe, autós hajszába keveredik, majd nőimitátorokkal ismerkedik meg. És természetesen minden lépésük elképesztő katasztrófába torkollik. 
kirsch
2011.03.16
|
Find the Lady
amerikai vígjáték, 85 perc, 1976
Rendező:

John Trent

Színész:

John Candy
(Kopek)

Ed McNamara
(Kaminsky)

Lawrence Dane
(Broom)

Michael Kirby
(Docstetter)

Mickey Rooney
(Trigger)

Peter Cook
(Lewenhak)

Richard Monette
(Bruce La Rousse)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.