Az informátorok

olvasói
(0)
Na, ez a film totálisan kimaradt. Pedig egy Bret Easton Ellis (Amerikai pszichó, A vonzás szabályai) adaptációról van szó, ráadásul a Billy Bob Thortonnal, Kim Basingerrel és Mickey Rourke-kal operáló szereplőgárda sem mondható gyengének.
Hogy a hazai forgalmazók érdeklődését nem keltette fel, még önmagában nem lenne ok az aggodalomra, hiszen – hogy egy viszonylag friss példát említsünk – Woody Allen Whatever Works című, amúgy igen ígéretes műve is erre a sorsra jutott. Azt javaslom tehát, adjunk neki egy esélyt! 
 
Néhány gazdag kölyök, valamint szüleik állnak a film történetének középpontjában. Ezeknek az embereknek a szex könnyen jön, a kapzsiság királyság, és a fiatalság az örökkévalóságig tart, ám ebből fakadóan képzeletbeli lelkük helyén csak egy nagy képzeletbeli tátongó fekete lyuk van. Érzelmeik felületesek és még csak nem is nagyon igyekeznek kitörni ebből a posványból. 
kirsch
2011.01.12
|
The Informers
amerikai krimi, 86 perc, 2008
Rendező:

Gregor Jordan

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.