Féktelen erő

olvasói
6/10 (2)
Tekintve, hogy egy 1990-es Fülöp-szigeteki akciófilmről van szó, a szürreális elemek hatványozottan lehetnek jelen a szóban forgó produkcióban. Jól tesszük tehát, ha a reklámszatyornyi Talléros mellé valami haragosabbat is beszerzünk estére.
Attól egy percig sem kell tartanunk, hogy elveszítjük a fonalat, a cselekmény ugyanis a Ferkó és a pelikán című cseh(szlovák) rajzfilm fordulatait idézi, persze némileg erőszakosabb kiadásban. 
 
James Clavel Nebraska könnyű középsúlyú bajnoka három barátjával együtt betér egy üzletbe, ahol a tulajdonost véletlenül megölik. Menekülésük Clavel volt barátnője, Diana házáig tart, ahol brutálisan meggyilkolják a nőt és a férjét. A kegyetlen gyilkosságot fiuk, Steve, a kiváló kickbox harcos fedezi fel. Steve és barátnője, Tracy megtalálják Clavel kickbox bajnoki érméjét, s ekkor a fiú megfogadja, hogy bosszút áll a szüleiért. A gyilkosok nyomába eredve elszabadul a féktelen erő. 
kirsch
2011.01.26
|
Blood Hands
amerikai akciófilm, 90 perc, 1990
Rendező:

Teddy PageFilmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.