Nem vagyunk mi angyalok

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (13)
Sean Penn és a fénykorában leledző Robert De Niro egy filmben? Ez papíron túlontúl jól hangzik, ezt a kooperációt azonban történetesen egy teljességgel felejthető, majdnem nagymama-kompatibilis vígjátékban sikerült összehozniuk.
Ez utóbbi alatt annyi értendő, hogy az ominózus mű veretes bazmegek híján akár családi komédia is lehetne. Persze könnyen lehet, hogy idő közben – az Amerikába jöttem mintájára – készül már belőle kiherélt szinkronos verzió. 
 
Két jobb sorsra érdemes elítélt megszökik az Isten háta mögötti, különlegesen szigorúan őrzött börtönből. Az első feladat adott: megfelelő álruhára kell szert tenniük. Sikerül is jobb híján két csuhát szerezniük, s ettől kezdve papként fejtik ki "áldásos" tevékenységüket - ami egyáltalán nem gyerekjáték. De a második feladat még embert próbálóbb: át kellene kelniük a határ túloldalára vezető hídon, amit éjjel-nappal árgus szemekkel őriznek - kivéve, amikor a templomi körmenet áthalad rajta. 
kirsch
2011.04.29
|
We`re No Angels
amerikai krimivígjáték, 102 perc, 1989
Rendező:

Neil Jordan

Színész:

Robert De Niro
(Ned)

Sean Penn
(Jim)

Demi Moore
(Molly)

Hoyt Axton
(Levesque atya)

Bruno Kirby
(megbízott)

Jay Brazeau
(seriff)

James Russo
(Bobby)

Wallace Shawn
(tolmács)

John C. Reilly
(fiatal pap)Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.