Sötét vizeken

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Nem, kérem, ez a mű nem összetévesztendő Jennifer Connelly bérházas kálváriatörténetével, ahol a víztartályba szorult kópé kislyány csőtörést okoz. Itt ugyanis egy tősgyökeres vasárnap esti thrillerrel van dolgunk.
Ennek a definíciója ugyebár nem más, mint hogy a vasárnap esti csúcsfilm után ez bizony jó lesz a lankadó figyelmű tévénézőnek. Főleg, ha előző nap valami ordas házibuli résztvevője volt, és jelen állapotában már képtelen Réz Andrást játszani. 
 
Nem szerencsés átverni egy sorozatgyilkost. Nat Banyon tudja ezt, ezért mindig nyílt kártyákkal játszik, nem úgy, mint Herman Finch, a dörzsölt üzletember. Miután kölcsönösen kihúzzák egymást a bajból, Finch állást ajánl Natnek, aki képtelen ellenállni Iris vonzerejének. A gond csak az, hogy Iris a főnök felesége, aki mindent eldöntő bokszmeccsre hívja ki a fiút. Hamarosan azonban kiderül, hogy az egész csak egy nagy átverés, bár nem éppen úgy, ahogy azt Finch eltervezte. 
kirsch
2011.03.04
|
Deepwater
amerikai thriller, 85 perc, 2005
(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.