Személyes vonatkozás

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
Remélem, nem csupán a magam nevében mondhatom: ahhoz, hogy ne vágjuk az állólámpát a képernyőhöz Ashton Kutcher láttán, buddhista szerzeteseket meghazudtoló önuralom, vagy minimum egy Pillangó-hatás kaliberű filmalkotás szükségeltetik.
Aztán itt vannak az ehhez hasonló művek, mikor az állólámpát szorongató tévénéző elgondolkodik: Kutcher ide vagy oda, voltaképpen mégsem Bravo- és Popcorn-kompatibilis vígjátékkal áll szemben. Drámai környezetben pedig ő is sokkal inkább tolerálható. 
 
Nővére brutális meggyilkolása után Walter, a 24 éves birkózó otthagyja csapatát, és hazatér szülővárosába, hogy támogassa összeroppant anyját és részt vegyen a bírósági tárgyaláson. Linda férjét egy alkoholista ölte meg, a nő egyedül neveli a tragédia óta süketnéma fiát, Clayt. Találkozásuk egy barátság kezdete, a kapocs a gyász. Walter elviszi Clayt birkózni, és meglátogatja Lindát munkahelyén, Linda pedig elmegy Walterrel a tárgyalásra. Míg az ítéletekre várnak, megerősödik bennük a gyanú, hogy a kettejük között alakuló vonzalom neve: szerelem. 
kirsch
2011.02.22
|
Personal Effects
amerikai-német filmdráma, 110 perc, 2009
Rendező:

David Hollander

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.