Hogyan lopjunk felhőkarcolót

olvasói
7/10 (30)
Egy Kovács nevű pasas döbbenten veszi tudomásul, hogy valaki lenyúlta az összes magánnyugdíj-pénztári megtakarítását, ám bosszút esküszik és a tettek mezejére lép! És ez nem vicc, hanem az új Ben Stiller-film kiindulási pontja.
Ben Stiller volna Josh Kovacs, aki egy bazi nagy felhőkarcoló gondnoka, menedzsere, vagy nem is tudom, hogyan írjuk le munkakörét, mert itt nincsenek felhőkarcolók, de a lényeg az, hogy az épület leggazdagabb lakója lenyúlja minden dolgozó nyugdíját, és akár el is viheti a dolgot szárazon. Némi elkeseredés, tanácstalanság után az alkalmazottak úgy döntenek, hogy szimplán kirabolják az illetőt, akiről lehet tudni, hogy nagyjából 20 milió dollárt tart odahaza nagy címletekben, de van egy bibi.
 
Az illető ugyanis a svindli miatt háziőrizetben van, és ezért minden lépését figyeli az FBI, meg van a sima biztonsági berendezés, és a pórul járt személyzetnek semmi rutinja nincs a bűnözésben, és itt jön a képbe Tipli, vagyis Eddie Murphy, aki amolyan motivációs trénerként felkészíti a csapatot az akcióra – és ez a felkészülés a történet legviccesebb része –, de azt már előre lehet tudni, hogy a végeredmény nem igazán fog hasonlítani az Ocean's Elevenre.
 
A vegyes minőségű életművel büszkélkedő, de alapjáraton akcióvígjáték-specialista Brett Rattner korrekt tempót diktál és jól elegyíti a pancser főhősőkre épített poénokat a bankrablós stílussal, de a sztori akkor él igazán, amikor Eddie Murphy pörög, és ha ő pörög, akkor az nagyon nagyot szól. 
Vízer
2011.11.09
|
Tower Heist
amerikai akcióvígjáték, 104 perc, 2011
Miután néhány keményen dolgozó srác anyagilag a padlón találja magát, úgy döntenek, hogy kirabolnak egy gazdag rezidenciát.
Rendező:

Brett Ratner

Színész:

Ben Stiller
(Josh Kovaks)

Casey Affleck
(Charlie)

Eddie Murphy
(Slide)

Matthew Broderick
(Mr. Fitzhugh)

Téa Leoni
(Claire Denham)

Gabourey Sidibe
(Odessa)

Michael Pena
(Enrique DevReaux)

Alan Alda
(Arthur Shaw)

Judd Hirsch
(Mr. Simon)

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2011. november 10.
(3 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.