Pót pasi

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (1)
Nem épp problémamentes, mégis gyönyörű barátság kezdete, mikor egy kínos incidenst követően tanári állásából elbocsátott fiatal értelmiségi, Louis megismerkedik Henry Harrisonnal, az egykor sikeres drámaíróval. Louis úgy dönt, New Yorkban próbál szerencsét, ahol megpróbálja teljesíteni régi vágyát, és elindul az íróvá válás útján.
Épp kapóra jön tehát a bogaras szállásadó, Henry, akiről azonban csakhamar kiderül egy-két cifra dolog: például, hogy idős és gazdag hölgyek kísérőjeként keresi a kenyerét. Vonakodva bár, de ifjú albérlőjét is bevezeti az elit társaságba, a fiú számára ráadásul további izgalmakat tartogat új állása egy magazinnál, ahol megismerkedik a gyönyörű Maryvel, és akkor az egyéb, mocskosabb vágyak kielégítéséről még nem is beszéltünk.
 
A Shari Springer Berman – Robert Pulcini rendezőpáros az Egy bébiszitter naplója után ezúttal is egy regény alapján forgatott, és ismét egy átmeneti állapotban leledző, új élethelyzetbe kerülő fiatalról szóló coming of age-filmet. A meghökkentő és szórakoztató momentumokban egyaránt bővelkedő Pót pasiban elsősorban a két színész, a főszerepben rég látott Kevin Kline és a korábban függetlenfilmekben jeleskedő, majd a Vérző olajban is brillírozó, jelen műben pedig tapasztaltabb kollégájával abszolút egyenértékű, kifejezetten érett alakítást nyújtó Paul Dano játéka szerezhet örömet a nézőnek. Ezen túlmenően Berman és Pulcini alkotásáról egyszerűen lehetetlen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz – a különös az a jelző, ami a leginkább illik rá. 
fürkész
2011.09.01
|
The Extra Man
amerikai-francia vígjáték, 108 perc, 2010
Egy férfi, aki gazdag özvegyasszonyok mellett eszkortfiú, maga mellé vesz egy fiatal drámaírót tanítványként.
Forgalmazza: Cinetel
Bemutató: 2011. szeptember 15.
(2 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.