Logan bosszúja

olvasói
6/10 (6)
Gondolom, a Forestről sok, nálam okosabb ínyenc karcol majd a monitorra, ezért kitartok következetes szórakoztatóipari elkötelezettségem mellett, és Chuck Norris-t ajánlok. Bár nem ő a teljes főszereplő, nélküle a heroikus küzdelem meg sem valósulna, és jelenléte (maga)biztosan uralja a mozi lényegét.
Logan Fallon (Eddie Ciprian, akit mostanában a Rejtélyek városából ismerhetünk) tízéves volt, mikor ügyész édesapja elítélt egy gengsztert. Ez sosem biztonságos dolog, pláne nem egy Chuck-os filmben! Gengszterek csapnak le családjára, és mindenkit megölnek, ám Logannek van egy rendkívüli képessége, előre megérzi a közelgő veszélyt, így sikerül túlélnie a gengszterek támadását.
 
Logan úgy dönt, hogy nem mondja el a nyomozóknak, kik voltak a család gyilkosai, mert már ily zsenge korban is határozott akarattal rendelkezik, és saját maga akar bosszút állni a gazembereken. Ám, mivel neki még csak tízéves izmai vannak, de szerencsére akad a családban egy nagyágyú, második döntése az lesz, hogy nála szállásolja el magát. Nagybátyja, Jake (ő a kegyetlen Norris) katonai múltjával kitanítja Logant a hadviselés minden trükkjére, hogy a fiú egy szép napon a gyilkosok után eredhessen. Kihagyhatatlan! 
 
 
háopépé
2006.06.16
|
Logan's War: Bound by Honor
amerikai akciófilm, 86 perc, 1998
Rendező:

Michael Preece

Színész:

Chuck Norris
(Jake Fallon)

Eddie Cibrian
(Logan Fallon)

Joe Spano
(John Downing)

Jeff Kober
(Sal Mercado)

James Gammon
(Ben)

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.