Magic Mike

est.hu:
8/10
|
olvasói
7/10 (19)
Steven Soderbergh őrült tempót diktál: alig egy éven belül a harmadik mozit szállítja nekünk. Még ki se hevertük a világjárványt vizionáló Fertőzést, jött egy klasszikus kémfilm, A bűn hálójában Gina Caranóval, és már itt is a következő munka.
A Szex, hazugság, videóval befutott rendező, aki atombiztos pozícióját olyan filmekkel betonozta be Hollywoodban, mint a Traffic, az Erin Brockovich és az Ocean's-trilógia, ezúttal egy újabb – általa még ki nem próbált, és első hallásra tőle kissé szokatlan – műfajba kóstolt bele. Megnyugodhatnak a téma miatt talán fanyalgó Soderbergh-rajongók: a rendező most sem okoz csalódást, ami nagyban köszönhető a tökéletes színészválasztásainak, és annak, hogy a Magic Mike minden jelenetéből sugárzik az alkotók és a szereplők lelkesedése.
 
A férfisztriptíz-táncosok világába kalauzoló moziban úgy ugrabugrál apró tangában Channing Tatum, Matthew McConaughey és Alex Pettyfer – akit az új Soderbergh-mozi egyből az A-listás szépfiúk csapatába repített, teljes joggal –, hogy öröm nézni, de ez – vagyis, hogy a filmidő jelentős hányadában csodaszép férfitestekben gyönyörködhetnek a (női) nézők – csak a hab a tortán, mert a Magic Mike ennél jóval többről szól. Nem kell megijedni, Soderbergh két vetkőzés között nem tart nekünk erkölcsi prédikációt, de azért felvillantja a floridai munkásgyerekek életének árnyoldalait, és valami megoldásfélét is kínál főhőse, Mike (Channing Tatum – akiről végre kiderült, hogy tulajdonképpen tök jó színész) számára. Utóbbi egy óvatosan kibontakozó szerelem (Cody Horn) farvizén érkezik.  
 
 
zsinora
2012.08.03
|
Magic Mike
amerikai vígdráma, 110 perc, 2012
Egy chippendale srác betanít egy fiatal utódot, hogyan táncoljon és éljen meg a nőkből. Channing Tatum saját élményei alapján.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2012. augusztus 9.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.