A másik lány

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Horrorfilmes alaptétel: amennyiben egy család új otthonba költözik, garantálható, hogy valamelyik félnótás kölök előbb-utóbb karikás szemekkel kezd maga elé bámulni. Idővel pedig olyan elgyötörtté válik, mintha ötórányi Három kívánságot nézettek volna vele VHS-ről.
Azonban a mai napig futószalagon gyártják azokat a tökkelütött szülőket, akiket az sem izgat különösebben, hogy lepusztult házuk előző tulaja húskonzervbe darálta a nagyszülőket. Vagy éppen a kőművesek nagy ívben leszarták, hogy egy indiántemetőre építkeznek. 
 
Lássuk, melyik variációval állunk szemben: John James túl egy fájdalmas váláson, Dél-Karolina távoli vidékére, egy magányos farmra költözik a tinédzser lányával, Louisával és fiával, Sammel. Egyelőre asszony nélkül képzeli el a jövőjét, úgy érzi, ki kell hevernie a csalódást, melyet az előző házasságának széthullása okozott. A kamasz Louisa azonban nehezen viseli az elszigeteltséget, ráadásul egyre furcsábban kezd viselkedni, miközben a farmon is mind különösebb dolgok történnek. 
kirsch
2013.01.04
|
The New Daughter
amerikai horror, 103 perc, 2009
Rendező:

Luiso Berdejo

Színész:

Kevin Costner
(John James)

Ivana Baquero
(Louisa James)

Samantha Mathis
(Cassandra Parker)

Gattlin Griffith
(Sam James)

Noah Taylor
(Evan White)

Erik Palladino
(Ed Lowry)

James Gammon
(Roger Wayne)

Bemutató: 2012. augusztus 27.
(16 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.