Magic Boys

olvasói
5/10 (38)
Az S.O.S Love – Az egymillió dolláros megbízás után újabb hazai produkciót üdvözölhetünk, melyben a magyarok mellett „nemzetközi sztárok” is szerepelnek (a Magic Boysban Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Koltai Róbert és...
...Tompos Kátya oldalán feltűnik a Kill Bill-filmekből és a Kutyaszorítóbanból ismert Michael Madsen, Vinnie Jones A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőből és a Blöffből, sőt az énekesnő, Jamelia is). A hasonló című és témájú – ámde valós eseményeken alapuló, életrajzi – Magic Mike-ot követően pedig ismét vetkőzőfiúkat csodálhatunk meg a vásznon.
 
A Magic Boys ennek ellenére sokkal inkább emlékeztet az olyan szerepcserés-beöltözős alkotásokra, mint a Van, aki forrón szereti és összes leszármazottja a Feketék fehérentől a Nők transzbanig. Koltai Róbert filmjének főhősei azonban nem muzsikusnőknek öltöző zenészek, sem transzvesztitáknak maszkírozott showgirlök, ám nekik is menekülniük kell, mivel nemcsak hogy egyetlen nap alatt összeomlik az életük, de még egy maffiagyilkosság szemtanúivá is válnak.
 
A két pezsgőgyári munkás, az optimista és vagány Dávid (Pindroch Csaba), valamint a pesszimista és befelé forduló Zoli (Szabó Győző) ezért belekapaszkodik egy kétes esélybe: egy rejtélyes meghívást kihasználva Londonba utaznak, és a Magic Boys-duónak adják ki magukat. Csakhamar kiderül, hogy a fantázianév chippendale-fiúkat takar, így a két lúzer nemsokára egy londoni klubban találja magát, ahol táncolniuk és vetkőzniük kell. És ha valami nem megy nekik, az pont ez a két dolog. 
 
firkász
2012.10.12
|
magyar vígjáték, 90 perc, 2012
Két srác szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, és a bűnözők elől menekülve chippendale-fiúknak adják ki magukat, amivel még az eddiginél is nagyobb bajba kerülnek.
Rendező:

Koltai Róbert

Színész:

Michael Madsen
(Terence)

Szabó Győző
(Zoli)

Pindroch Csaba
(David)

Vinnie Jones
(Jack Varga)

Koltai Róbert
(Edward 'Bad News' Brown)

Tompos Kátya
(Kata)

Hujber Ferenc
(Victor)

Dengyel Iván
(Kovács Vince)

Forgalmazza: Focus-Fox
Bemutató: 2012. október 18.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.