Fegyencháború

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
Amikor Mickey Rourke és Danny Trejo egyszerre tűnik fel a képernyőn, lányos zavarunkban nem tudjuk eldönteni, hogy egy plaszikai sebészi műhibákról látunk-e éppen bizarr dokumentumfilmet, esetleg mumifikálódott shar-pei kutyákról.
Ezúttal azonban hamar rájöhetünk a helyes megfejtésre, ugyanis Rourke itt még korántsem festett úgy, mint akinek éppen az imént húztak a fejére egy felajzott méhkast. Itt, kérem, tehát kizárásos alapon akciófilmről beszélünk. 
 
Hét halálraítéltet szállítanak a gázkamra felé. A busz azonban soha nem érkezik meg a végállomására, ugyanis egy veszélyes fegyenc tűzijátékot rendez a rabok kiszabadítására. A túlélők egy bonyolult menekülési tervben társakká válnak: lezárják a város forgalmas bevásárlóközpontját, ahol ártatlan túszokat ejtenek. Hamarosan a bandán belül is ellentétek alakulnak ki. Az ördögi tervet nemcsak a belső feszültségek zavarják, hanem társuk egyik ex-zsaru testvére, Ruby, aki felismeri, hogy bátyja a rossz oldalon áll. 
kirsch
2010.11.29
|
Point Blank
amerikai akciófilm, 89 perc, 1998
Színész:

Mickey Rourke
(Rudy Ray)

Danny Trejo
(Wallace)

Frederic Forrest
(Mac Bradford)

James Gammon
(Dad)

Michael Wright
(Sonny)

Kevin Gage
(Joe Ray)

Paul Ben-Victor
(Howard)

Bemutató: 2012. november 19.


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.