Horrorra akadva 3.

olvasói
10/10 (1)
Lássuk be, a legtöbb horrorfilm már önmagában is éppen elég röhejes tud lenni. A rémülten sikoltozó csajok, akik mindig rossz irányba menekülnek, lihegős telefonhívások, a tettes nyakatekert indítékai és a még nyakatekertebb módozatok, ahogy áldozataival végez - a habverőtől a dugóhúzóig már mindent bevetetettek - mind olyan klisévé váltak, amelyek lassan önmaga paródiájává változtatják a műfajt.
De ha még ez sem volna elég, akkor itt a Horrorra akadva-széria, hogy még nevetségesebbé tegye az összes szeletelős, csonkolós, frászkitörős rémnyavaját. Igaz, a harmadik részt nem az eredeti ötletgazda Wayans testvérek készítették, de ez csak annyiban látszik, hogy eltüntek a füvezős poénok és a kétértelmű célzások a nőies férfiakra, amit nyilván nem fog senki visszasírni. Az új rendező pedig az a David Zucker, aki az Airplane és Csupasz pisztoly filmekkel szerzett nevet magának, ami ugyan jó rég volt, de azért ígéretesen hangzik. 
 
Nem mintha ezek a filmek bármiről is szólnának, de mindegyik résznek volt néhány alapmotívuma. Míg az első a tinihorrorokat, a második az ördögűzős, kísértetes mozikat, addig a mostani epizód név szerint a gabonaköröket gyártó ufókat, a holtukból visszajáró lelkeket, valamint Eminemet próbálja halálra cikizni. Hogy az utóbbi miként került a listára, az rejtély, nyilván csak nem bírták a képét, de tény, hogy a 8 mérföld is szerepel a kifigurázott Jelek és Kör mellett, mivel Zuckerék főleg ezeket gyúrták össze, bár jut némi szerep Pamela Anderson csúcsformában lévő melleinek és Michael Jackson mozgásának is. 
 
A végeredmény persze óriási zagyvaság, teli jó, közepes és kifejezetten ordenáré poénokkal, olyan veteránok előadásában, mint Leslie Nielsen és Charlie Sheen, de besegít néhány olyan igazi rapper is, mint Queen Latifah vagy Ja Rule, és persze még sok más híresség. 
 
Ez tipikusan az a mozi, amiről kijövet azt mondjuk: hű, ez elég gyenge volt, de furcsa módon mégis végigröhögtük az egészet.
Vízer
2004.04.01
|
Scary Movie 3
amerikai vígjáték, 88 perc, 2003
Aki megnézi a rejtélyes videokazettát az vagy jól meghal, vagy gabonakörei lesznek, de még az is lehet, hogy összefut Pamela Andersonnal. Teljesen agyament poénok komoly árleszállítással!
Rendező:

David Zucker

Színész:

Anna Faris
(Cindy)

Charlie Sheen
(Tom)

Regina Hall
(Brenda Meeks)

Leslie Nielsen
(Harris elnök)

Queen Latifah
(ShaNeequa néni)

Pamela Anderson
(Becca)

Jeremy Piven
(Ross Giggins)

Jenny McCarthy
(Kate)

Denise Richards
(Annie)

Forgalmazza: SPI
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.