A nagy nap

olvasói
5/10 (39)
Úgy fest, hogy Robert De Niro az Apádra ütök-trilógia után sem unt még bele a nagycsaládos komédiázásba, ráadásul ezúttal annyi sztárral vette körbe magát, hogy, ha kedve van, nyugodtan hátradőlhet malmozni, azt se venné észre senki.
Új mozija, A nagy nap egy klasszikus félreértések vígjátéka. A Griffin család nagy eseményre készül, ugyanis az egyik fiú, Alejandro házasodni fog, csakhogy a lány konzervatív anyukája borzasztó vallásos, és az ő szemében a válás szentségtörés, ezért az elvált fater újra házhoz hívatja exfeleségét (Diane Keaton), hogy pár napig eljátsszák a boldog párocskát, csakhogy mindez nincs igazán ínyére a jelenlegi asszonynak (Susan Sarandon). Az alapötlet persze elég erőltetett (Ki a fene csinálna ilyet?), de ha ezen túllépünk, még az is lehet, hogy kellemes másfél órában lesz részünk. 
 
Ha pedig mégsem sikerülne, a fentieken kívül még mindig ott van Katherine Heigl, Amanda Seyfried és Robin Williams is látnivalónak, úgyhogy az egy percre eső sztárok aránya garantáltan kiakaszt majd bármilyen sztármérő eszközt. Jó hollywoodi hagyományok szerint természetesen egy francia film remake-jéről van szó, és mivel a 2006-os Az öcsém esküvője nem vált komédiaklasszikussá, igazából nem kell attól félnünk, hogy bármit el lehetne rajta szúrni, és a kritikusok sem fogják nagy vehemenciával mondogatni, hogy az amerikaiak megint meggyaláztak egy európai filmet. A nagy nap maximum javítani tud. 
Tulu
2013.04.26
|
The Big Wedding
amerikai vígjáték, 90 perc, 2013
Gyermekük esküvője kedvéért egy rég elvált pár kénytelen eljátszani, hogy még mindig boldog házasok, csakhogy ezzel óriási kalamajkát okoznak.
Rendező:

Justin Zackham

Színész:

Robert De Niro
(Don)

Susan Sarandon
(Bebe)

Katherine Heigl
(Lyla)

Amanda Seyfried
(Missy)

Robin Williams
(Moinighan atya)

Diane Keaton
(Ellie)

Topher Grace
(Jared)

Ben Barnes
(Alejandro)

Kyle Bornheimer
(Andrew)

Forgalmazza: Pro Video
Bemutató: 2013. május 2.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.