A nagy nap

olvasói
5/10 (38)
Úgy fest, hogy Robert De Niro az Apádra ütök-trilógia után sem unt még bele a nagycsaládos komédiázásba, ráadásul ezúttal annyi sztárral vette körbe magát, hogy, ha kedve van, nyugodtan hátradőlhet malmozni, azt se venné észre senki.
Új mozija, A nagy nap egy klasszikus félreértések vígjátéka. A Griffin család nagy eseményre készül, ugyanis az egyik fiú, Alejandro házasodni fog, csakhogy a lány konzervatív anyukája borzasztó vallásos, és az ő szemében a válás szentségtörés, ezért az elvált fater újra házhoz hívatja exfeleségét (Diane Keaton), hogy pár napig eljátsszák a boldog párocskát, csakhogy mindez nincs igazán ínyére a jelenlegi asszonynak (Susan Sarandon). Az alapötlet persze elég erőltetett (Ki a fene csinálna ilyet?), de ha ezen túllépünk, még az is lehet, hogy kellemes másfél órában lesz részünk. 
 
Ha pedig mégsem sikerülne, a fentieken kívül még mindig ott van Katherine Heigl, Amanda Seyfried és Robin Williams is látnivalónak, úgyhogy az egy percre eső sztárok aránya garantáltan kiakaszt majd bármilyen sztármérő eszközt. Jó hollywoodi hagyományok szerint természetesen egy francia film remake-jéről van szó, és mivel a 2006-os Az öcsém esküvője nem vált komédiaklasszikussá, igazából nem kell attól félnünk, hogy bármit el lehetne rajta szúrni, és a kritikusok sem fogják nagy vehemenciával mondogatni, hogy az amerikaiak megint meggyaláztak egy európai filmet. A nagy nap maximum javítani tud. 
Tulu
2013.04.26
|
The Big Wedding
amerikai vígjáték, 90 perc, 2013
Gyermekük esküvője kedvéért egy rég elvált pár kénytelen eljátszani, hogy még mindig boldog házasok, csakhogy ezzel óriási kalamajkát okoznak.
Rendező:

Justin Zackham

Színész:

Robert De Niro
(Don)

Susan Sarandon
(Bebe)

Katherine Heigl
(Lyla)

Amanda Seyfried
(Missy)

Robin Williams
(Moinighan atya)

Diane Keaton
(Ellie)

Topher Grace
(Jared)

Ben Barnes
(Alejandro)

Kyle Bornheimer
(Andrew)

Forgalmazza: Pro Video
Bemutató: 2013. május 2.
(12 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.