Piszkos melók

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (22)
Az utolsó melóján dolgozó vérprofi bérgyilkos sztoriját már annyiszor láthattuk, hogy szinte lehetetlen a témában bármi újat mutatni, ám ha nem ez a figura a történet főszereplője, azért még érhetnek bennünket meglepetések.
A Piszkos melók főhőse ugyanis egy elég ellenszenves angol kamasz, aki a riherongy anyjával és a kőgengszter mostohaapjával él egy fedél alatt, ám egy meggondolatlan pillanatban elköti apu csúcsverdáját, amit rendesen ripityára is tör. Mivel a szokványos nyári melóval nehéz lenne összehozni a kocsi árát, ezért a gondos gyám sofőrmunkát bíz a nagypofájú ifjoncra. Az azonban csak később derül ki, hogy egy bérgyilkost kell fuvaroznia. 
 
A Piszkos melók egyszerre jóféle felnövéstörténet, bérgyilkosos akcióthriller, valamint egy misztikus szál is megbúvik benne egy rejtélyes, időről időre felbukkanó lány képében. Ismerős hangulatok és helyzetek, de a tálalás azért így is tetszetős. 
Tulu
2013.07.15
|
The Liability
angol thriller, 82 perc, 2012
Egy 19 éves srác az anyja gengszter pasija miatt belekeveredik egy nagyon piszkos ügybe.
Rendező:

Craig Viveiros

Színész:

Talulah Riley
(a lány)

Tim Roth
(Roy)

Peter Mullan
(Peter)

Jack O'Connell
(Adam)

Kierston Wareing
(Nicky)

Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2013. július 18.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.