Berosált a rezesbanda

est.hu:
3/10
|
olvasói
(0)
Lehet, hogy én értem félre a műfajt, de az gondolom, hogy egy jó ifjúsági filmhez szerethető gyerekszereplők kellenek. A Berosált a rezesbanda hősei kevés kivételtől eltekintve inkább irritálóak. A Csukás István forgatókönyvéből készült film olyan…
…mint egy időutazás, és nem azért, mert a mobiltelefonokon kívül semmi sem utal a cselekmény valós idejére, hanem mert Mátyássy Áron rendező mindenáron gyerekkorunk egyik kedvenc gyerekfilmje, a Keménykalap és krumpliorr nyelvezetét akarja ráerőltetni arra, amit csinál.
 
A sztori izgalmas is lehetne. Egy kisváros iskolájának kísérleti osztálya meglép az őket szekáló tanár elől, és a közeli elhagyatott orosz laktanyában vernek tanyát, ám itt lakik egy hátramaradt orosz katona, aki nem teszi könnyűvé a dolgukat. Ami ebből kikerekedik, annak sajnos nincs igazi dinamikája, nem utolsósorban azért, mert a városban minden egyes felnőtt egy kretén, és a gyerekek zöme sem túl szimpatikus, és nem is csinálnak semmi olyasmit, amit a gyerekek szoktak.
Vízer
2014.11.28
|
magyar ifjúsági film, 76 perc, 2014
Riminyák tanár Úr rettentő szigorú osztályával, ezért a nebulók egy nap megszöknek az iskolabusszal és a közeli erdőbe veszik be magukat.
Forgalmazza: Budapest Film Produkciós Kft.
Bemutató: 2014. december 4.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.