Kamatylista

est.hu:
4/10
|
olvasói
3/10 (29)
Ha egy filmen belül ugyanabba a szájba szardarab és sperma is kerül, az sok jót nem jelent. Nem, ez nem egy régi dakota közmondás, hanem egy olyan tanulság, amit a Kamatylista című film megtekintése után vontam le.
A szüzesség elvesztéséről ugyanis sokféleképpen lehet filmet forgatni. Aranyosan, szatirikusan, horrorisztikusan, viccesen, romantikusan vagy úgy, ahogy azt Maggie Carey tette: gusztustalanul. Pedig annyira szerettem volna szeretni ezt a filmet. Teli van szimpatikus színészekkel (Aubrey Plaza, Bill Hader vagy Rachel Bilson), kellemes a hangulata, jó az alaphelyzete (egy stréber lány a fősuli előtt megfogadja, hogy a nyáron mindent kipróbál a szexben, és erről listát is készít), sőt még a kilencvenes évek eleji soundtrack is pazar, azonban a testnedvekben úszó viccek, és a rosszul időzített poénok rendre tönkrevágnak mindent.
Tulu
2013.08.27
|
The To Do List
amerikai vígjáték, 104 perc, 2013
Brandy eléggé stresszel azon, hogy szűzként menjen egyetemre, ezért úgy dönt, még a nagy kirándulás előtt elveszíti, ami elveszíthető.
Rendező:

Maggie Carey

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2013. augusztus 29.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.