Frances Ha

est.hu:
9/10
|
olvasói
7/10 (13)
Frances tipikus huszonéves fiatal, korosztályának tipikus problémáival. Nem talál magának ideális párkapcsolatot, a karrierje nem úgy alakul, mint ahogy szeretné, és kénytelen albérletből albérletbe költözve éldegélni az életét New Yorkban.
Bár a dolgai nem alakulnak túl jól, ő mégis pozitív és játékos személyiség marad, de a mosolya sokszor csak arra jó, hogy elrejtse vele a bánatát. 
 
Noah Baumbach (A tintahal és a bálna) új filmjének nincs igazi története, inkább csak egy életérzésről szól és afféle generációs portréként szolgál, de nem esik abba a hibába, hogy Francest egy teljes generáció tipikus képviselőjeként ábrázolja. Frances Ha egy egyedi, karakteres, kissé szétszórt, ugyanakkor vagány csaj, akivel könnyű azonosulni, sőt akár utálni is egyszerű, életének apróságai pedig pont ugyanolyan kis semmiségek, mint bárki életének darabkái, mégis jó őket nézni. Mert igaziak. 
Tulu
2013.10.28
|
Frances Ha
amerikai vígdráma, 86 perc, 2013
A 27 éves Frances gyakornok egy tánctársulatnál, és vadul keresi a boldogságot. A cél érdekében pedig bármikor képes meglepő húzásokra.
Rendező:

Noah Baumbach

Forgalmazza: Mozinet
Bemutató: 2013. október 31.
(15 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.