Herkules legendája 3D

olvasói
4/10 (13)
Kezdjük egy kis kekeckedéssel: ha filmünk az ókori Görögországban játszódik, akkor a főhőst Heraklésznek illene hívni, a Herkules ugyanezen személy római elnevezése, de ha a filmesek a római verzió mellett döntöttek, akkor már illett volna hősünk apját…
…Jupiterként emlegetni a Zeusz helyett. Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára. Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak. A hős az elnyomottak élére áll.
2014.01.27
|
The Legend of Hercules
amerikai kalandfilm, 90 perc, 2014
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen.
Rendező:

Renny Harlin

Forgalmazza: Pro Video
Bemutató: 2014. január 30.
(26 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.