A nimfomániás - 2. rész

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (29)
„Nem érzek semmit!” – panaszolta Joe, a nimfomániás fiatal nő szerelmének A nimfomániás – 1. rész végén. És ezt a kijelentést bizony nem átvitt értelemben, hanem szó szerint kell értenünk, azaz hogy, hogy nem, hősnőnknek érzéketlenné...
...vált a nemi szerve, ezért a folytatásban a mind erősebb és drasztikusabb hatásokra, vagyis egyre durvább szexre törekszik. Ennek megfelelően kipróbálja az édeshármast két afrikai, fekete bevándorlóval, a szado-mazo szexet egy hivatásos kínzóval, sőt még kanalakat is dugdos egy nyilvános helyen olyan testnyílásaiba, ahova nem ildomos. 

Mindez továbbra is az őt ápoló, Seligman nevű modern kori remetének előadott, fejezetekre bontott sztoriban tárul elénk. Ennek során pedig, a mese szüneteiben nemcsak a férfi folytatja a bölcselkedést és róla derül ki egyre több minden, de végre megtudjuk azt is, ki és miért bántalmazta olyan brutálisan Joe-t, hogy az első rész elején az utcán fetrengve várta a sorsát. 
 
Míg A nimfomániás – 1. részben a néző akár még bájosnak és időnként humorosnak is találhatta a fiatal Joe szexuális kalandjait, addig ez az érzés a 2. rész érett Joe-jának történeteiben teljesen elmúlik: a sötét és nyomasztó atmoszférájú képsorok közül többet egyenesen rossz nézni (lásd a már említett és az egész mű koncepciójának megfelelően nyíltan ábrázolt szadizmust). Lars von Trier pedig természetesen ezúttal sem hazudtolja meg magát, amikor egy részben kiszámítható, részben váratlan, ám mindenképp hatásvadász befejezéssel zárja rövidre Joe és Seligman egyéjszakás kalandját.
 
fürkész
2014.02.03
|
Nymphomaniac
belga-dán-francia-német filmdráma, 123 perc, 2013
Joe elmeséli bizarr szexuális életét egy idegennek, méghozzá eléggé részletesen. Joe nimfomániás.
Rendező:

Lars von Trier

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2014. február 6.
(32 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.