Végtelen szerelem

olvasói
8/10 (76)
Amikor David (Alex Pettyfer A negyedikből és a Magic Mike-ból) beleszeret a nemcsak gyönyörű, de gazdag Jade-be (Gabriella Wilde – A három testőr, Carrie), a lány szülei (Bruce Greenwood, Joely Richardson) mindenáron el akarják...
...tiltani egymástól a párt – az ő szerelmük azonban ettől csak még erősebbé válik. Ám a sötét múltbeli titkok, az elhallgatott igazság, a rossz döntések és egyéb balszerencsés események sorozata talán mégis kettejük közé állhat... A magyar mozikban remek érzékkel Valentin napra időzített Végtelen szerelem egy szabvány modern kori Rómeó és Júlia-történet is lehetne, csakhogy az a Shana Feste írta és rendezte, akinek a 2010-es, kifejezetten figyelemre méltó Reflektorfényt köszönhetjük.
 
Scott Spencer bestselleréből egyébként annak idején (egészen pontosan 1981-ben) nem kisebb név, mint Franco Zeffirelli forgatott többszörös Arany Málna-jelölt (azaz csúfosan megbukott) filmet a hamvas Brooke Shields főszereplésével – Shana Feste tehát nemcsak a női szemszöget mutathatja be a tragikus szerelmi sztoriban, de arra is esélyt kapott, hogy bebizonyítsa: ízlésesen is el lehet mesélni ezt a történetet.
 
firkász
2014.02.10
|
Endless Love
amerikai romantikus filmdráma, 103 perc, 2014
Két fiatal, akik minél jobban szeretik egymást, a szüleik annál inkább próbálják őket elválasztani.
Rendező:

Shana Feste

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2014. február 13.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.