A titokzatos szerető

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (75)
Ralph Fiennes maga is elcsodálkozott, hogy Charles Dickens élete az író ismertsége ellenére eddig elkerülte a filmesek figyelmét. Bár eleinte nem akarta megrendezni a róla szóló filmet, végül beadta a derekát, sőt még a főszerepet is felvállalta.
A londoni díszbemutatóhoz kapcsolódó sajtótájékoztatón a színész elmondta, hogy az nem érdekelte volna különösebben, ha egy szimpla életrajzi filmről van szó, de mivel Claire Tomlin könyve Dickens életének egy izgalmas fejezetét tárta fel, ez elegendő inspirációnak bizonyult. A film az írót a karrierje csúcsán mutatja be, amikor már igazi korabeli celebnek számított, aki – házas ember létére – egy fiatal színésznő képében talál új örömöket magának. 
 
A film hozza a kosztümös brit drámák összes tipikus jegyét, és szépen mondja fel a tiltott szerelmekről szóló mozik összes sablonját, de inkább tűnik korrekt tévéfilmnek, mint nagy ívű mozis drámának. 
Tulu
2014.02.17
|
The Invisible Woman
angol romantikus filmdráma, 111 perc, 2013
A karrierje csúcsán Charles Dickens találkozik egy nála sokkal fiatalabb nővel, aki aztán az élete végéig a szeretője lesz.
Rendező:

Ralph Fiennes

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2014. február 20.
(21 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.