Csajkeverők

olvasói
3/10 (35)
Szép dolog a haverság, együtt ökörködni, majdnem mindent megosztani, a legrosszabb viccen is együtt röhögni, öszedobni a piára a pénzt, de az ember egy idő után kinő ebből – nem úgy mint hőseink, akik korukat és társadalmi helyzetüket meghazudtolva…
…tolják együtt a bulit és a lányokat, hogy aztán kiderüljön, a kockahas mögött mindegyikük esetében érző szív dobog – hogy ezzel az ótvar nagy képzavarral éljünk. 
 
De most komolyan, nehéz eldönteni, hogy a három főhős mit akar: nagyon vicces és ennek megfelelően elég alpári lenni, vagy úgy viselkedni, mint három nagyra nőtt tinilány, akik minden kölyökkutya láttán elsírják magukat, és szakítás esetén nagy doboz fagyit kénytelenek kanalazni. Utóbbi valóban megesik a rémes magyar című Csajkeverőkben, amikor a kötelezően színes bőrű Egyik Haver (Micheal B. Jordan) házassága szétesik, ő, a nagyra nőtt óvodásként viselkedő, és ezért elég idegesítő Másik Haver (Miles Teller), illetve a folyton mosolygó Főszereplő Srác (Zac Efron) megfogadják, hogy örökké szinglik maradnak – pedig heteró pasi ilyet magától nem mond–, hogy aztán mind fülig beleszeressenek az első arra járó lányba. Bár külön-külön mindegyik szereplő játszott már – még a bájgúnár Zack Efron is –, így együtt néha kiráz tőlük a hideg, pedig mindent megtesznek, hogy viccesek legyenek. Tom Gormican rendező minden lehetséges romkom klisét belezsúfolt a filmbe, lemondva az eredetiség legapróbb reményéről is. 
Vízer
2014.02.24
|
That Awkward Moment
amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2014
Három jó barát nagyjából egyszerre jut ugyanarra a pontra a párkapcsolatában: el kellene dönteni, hogy akkor hogyan tovább...
Rendező:

Tom Gormican

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2014. február 27.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.