Flörti Dancing

est.hu:
5/10
|
olvasói
2/10 (6)
Bruce Garett kamaszkorában igazi salsazseni volt, de váratlanul otthagyta az egészet. Sok évvel és sok kilóval később azonban egy olyan nőt sodor elé az élet, akiért a nyúlcipő helyett inkább tánccipőt húz… Akár valami jó dolog is születhetett volna…
…a 40 éves szűz és a Dirty dancing 2. című filmek összeházasításából, de a televíziós sorozatokon edződött brit James Griffiths első egészestés mozija sajnos pontosan olyan, mint amilyenre a magyar címe alapján számíthatunk. Hiába ugyanis az érzelmi életét tekintve a gyerekkorban megrekedt, nőt csak az álmaiban érintett duci, de jószívű pasi sok-sok helyzetkomikumot megelőlegező toposza és a latinos hevület meg ritmusok, a Flörti dancing vígjátéknak nem elég vicces, romantikus filmnek nem elég romantikus, zenés-táncos mozinak nem elég szexi, ’coming of age’ filmnek pedig nem elég őszinte.  
 
zsinora
2014.04.25
|
Cuban Fury
angol vígjáték, 98 perc, 2014
A táncos múlttal rendelkező, de már elhízott Bruce új főnöknője meghódítása kedvéért újra táncolni kezd.
Rendező:

James Griffiths

Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2014. május 1.
(14 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.