A vihar magja

olvasói
5/10 (17)
„Vigyázz!” „Kapaszkodj!” „Add a kezed!” Ha az ember egy katasztrófafilmre ül be, garantáltan sok ilyen és ehhez hasonló mondatot hallhat, és ez A vihar magja esetében sincs másképp.
Hollywood közel két évtized kihagyás után visszatér a tornádókhoz, hogy a Twister után szabadon a legmodernebb speciális effektusokkal röpítsenek a levegőbe mindent, amit csak szétkaphat egy jókora tornádó.
 
A veszélybe kerülő kisvárosi polgárok és a viharok nyomában járó kalandor lelkű kutatók mind csúnyán életveszélybe kerülnek, mert a Hollywoodban gyártott tornádók még az igaziaknál is vérszomjasabbak, és ha kell, percenként vágnak földhöz egy helikoptert vagy kapnak szét egy emberekkel teli épületet, csak hogy legyen izgulnivaló a nachos és a kóla mellé a moziszékben ülve. Buta, de látványos mozi arra az esetre, ha nem érnéd be a mostanság a fővárosra amúgy is sűrűn lecsapó monszunesőkkel. 
 
Tulu
2014.08.04
|
Into the Storm
amerikai thriller, 89 perc, 2014
Egy kisvároshoz tornádók sora közelít, ennek ellenére vannak emberek, akik ilyenkor nem menedéket keresnek, hanem egyenesen a tornádó közepébe akarnak bejutni.
Rendező:

Steven Quale

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2014. augusztus 7.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.