Michel Houellebecq elrablása

est.hu:
6/10
|
olvasói
5/10 (10)
Ez az a film, amihez nem árt némi előtanulmány. Michel Houellebecq az egyik legnépszerűbb francia író, aki nem riad meg a botrányoktól sem. Pár éve néhány napra eltűnt, és az újságok azt cikkezték, hogy elrabolták.
Amikor megkerült, sosem mondta el, mi történt vele valójában. Most meg itt ez a film, amiben Michel Houellebecq magát Michel Houellebecq­et játssza, akit elrabolnak, ő pedig annyira összehaverkodik az elrablóival, hogy a végén már hazamenni sincs kedve. Jókora fricska ez, nem vitás, a film pedig pont annyira őrült és játékos, hogy abszolút kiszolgálja a Houellebecq körül kialakult mendemondák tovább élését. A vén alkoholista, láncdohányos nőcsábász kalandjának egyetlen szépséghibája, hogy valami iszonyú vontatottan kezdődik, így a moziszékben elalvás jelen esetben bocsánatos bűn. Szerencsére a második fele már igazi komédia, ami kárpótol a korábbiakért. 
Tulu
2014.09.12
|
L'enlevement de Michel Houellebecq
francia vígjáték, 93 perc, 2014
A híres francia írót, Michel Houellebecq-et elrabolják, csakhogy az öreg összehaverkodik az elrablóival.
Forgalmazza: Másképp Alapítvány
Bemutató: 2014. szeptember 18.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.