Vissza hozzád

olvasói
5/10 (14)
A Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker már a magáénak tudhatta a férfi főszerepet, amikor tragikus körülmények között elhunyt. A filmben a szintén ’73-as születésű, szintén jóképű James Marsdent láthatjuk.
20 év után egy temetésen találkozik újra az egykori középiskolai szerelmespár, Amanda és Dawson. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a gyász mellett a közös múltidézésre is jut idő. És bár az újrakezdés lehetősége a kezdetektől fogva ott van a levegőben, a kapcsolatot korábban ellenzők nagyon is élnek, sőt elszántabbak, mint valaha.
 
A Vissza hozzád a Szerelmünk lapjait is jegyző Nicholas Sparks regényéből készült, a forgatókönyvön az Emlékezz rám írója dolgozott. Michael Hoffmannak nézzük el a Dől a Monét és inkább a Szép kis nap! vagy a Szentivánéji álom lebegjen a szemünk előtt. Az alkotók romantikában erősek, fő szakterületük a mindent elsöprő szerelem. Randira fel!
Hujber
2014.10.10
|
The Best of Me
amerikai romantikus filmdráma, 90 perc, 2014
A gimiben sok szerelmespár születik, de ezek a kapcsolatok ritkán tartósak. Dawson és Amanda is szakítanak, csakhogy amikor évekkel később újra hazatérnek szülővárosukba, újfent szikrázik köztük a levegő...
Rendező:

Michael Hoffman

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2014. október 16.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.