St. Vincent

olvasói
6/10 (11)
Nem tudom, hogy van-e más olyan színész vagy előadó, akit ennyire univerzálisan és kézzelfoghatóan kedvel a közönség, de Bill Murray úgy is képes mindenkinek elcsavarnia a fejét, ha nem játssza túl karakterét.
A háborús veterán Vincent (Murray) messze nem egy szent: iszik, láncbagós, káromkodik, kurvázik és a szerencsejátékkal is hadilábon áll, a modora pedig mint egy pokróc, de a szíve arany. Ez csak akkor derül ki, amikor a nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Oliver hősünk mellé költöznek. Mivel Vincent nyakig ül az adósságban, az iskolában sokat piszkált Oliver bébiszittere lesz, és mindennap ő vigyáz rá iskola után, ami első ránézésre nem túl fényes ötlet: így a kisfiúnak alkalma nyílik megismerkedni a szerencsejátékkal, az alkohollal és a férfi barátnőjével, egy orosz prostituálttal (Naomi Watts) is. Az író-rendező Theodore Melfi nagyjátékfilmes bemutatkozása nem túl bonyolult darab, látszik is, hogy kezdő csinálta, de nagyon szerethető, akárcsak Bill Murray.
Vízer
2014.10.27
|
St. Vincent
amerikai vígjáték, 103 perc, 2014
Egy kisfiú, akinek nemrég váltak el a szülei, furcsa új barátot szerez a hedonista háborús veterán, Vincent képében.
Rendező:

Theodore Melfi

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2014. október 30.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.