St. Vincent

olvasói
6/10 (11)
Nem tudom, hogy van-e más olyan színész vagy előadó, akit ennyire univerzálisan és kézzelfoghatóan kedvel a közönség, de Bill Murray úgy is képes mindenkinek elcsavarnia a fejét, ha nem játssza túl karakterét.
A háborús veterán Vincent (Murray) messze nem egy szent: iszik, láncbagós, káromkodik, kurvázik és a szerencsejátékkal is hadilábon áll, a modora pedig mint egy pokróc, de a szíve arany. Ez csak akkor derül ki, amikor a nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Oliver hősünk mellé költöznek. Mivel Vincent nyakig ül az adósságban, az iskolában sokat piszkált Oliver bébiszittere lesz, és mindennap ő vigyáz rá iskola után, ami első ránézésre nem túl fényes ötlet: így a kisfiúnak alkalma nyílik megismerkedni a szerencsejátékkal, az alkohollal és a férfi barátnőjével, egy orosz prostituálttal (Naomi Watts) is. Az író-rendező Theodore Melfi nagyjátékfilmes bemutatkozása nem túl bonyolult darab, látszik is, hogy kezdő csinálta, de nagyon szerethető, akárcsak Bill Murray.
Vízer
2014.10.27
|
St. Vincent
amerikai vígjáték, 103 perc, 2014
Egy kisfiú, akinek nemrég váltak el a szülei, furcsa új barátot szerez a hedonista háborús veterán, Vincent képében.
Rendező:

Theodore Melfi

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2014. október 30.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.