Barátok, szerelmek, barbecue

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (6)
A baráti társaság még az egyetemről ismeri egymást, és bár az élet más-más területein találták meg a boldogulást, a hétvégi barbecue azóta is elmaradhatatlan. Az 50 éves Antoine egész életét káros szenvedélyektől mentesen élte, így mindenkit váratlanul ér…
…amikor egy futóversenyen szívrohamot kap. Úgy dönt, mostantól máshogy áll a dolgokhoz. A kórházból kikerülve a barátokat egy vidéki villába hívja vakációra, ezalatt kiderül, a többieknek mennyire jön be az új Antoine. Erősen hiszek abban, hogy a franciákról kialakult sztereotípiákért maguk a franciák a felelősek. Mintha szándékosan csinálnák. Mert bár a film a barátságról szól, nem maradhatnak el az olyan kötelező elemek, mint a finom ételek, jó borok, a csábítás, a foci, vagy a csípős humor. Mélyen szántó gondolatoktól mentes, könnyed kikapcsolódás ismerős arcokkal.
Hujber
2014.11.17
|
Barbecue
francia vígjáték, 98 perc, 2014
Anthony annak ellenére, hogy egész életében odafigyelt egészségére, az ötvenedik születésnapján szívrohamot kap. A férfi rájön, változtatnia kell életén.
Rendező:

Eric Lavaine

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2014. november 20.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.