Egy szerelem története: a férfi

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (13)
Alig egy hónapja mutatták be nálunk e különleges, két részből álló szerelmesfilm első felét, ami a sztorit női szemszögből mesélte el, most pedig itt van a férfiközpontú változat is. Ha jót akarunk magunknak, a két filmet zsinórban egymás után nézzük meg…
…vagy csak egy-két napos különbséggel, ugyanis az Egy szerelem története specialitását pont azok az apró különbségek adják, ahogy ugyanazt a sztorit kicsit másképpen meséli el a két film, mintha egy történet két ember külön emlékeiként elevenedne meg előttünk. Sajnos egy hónapos kihagyással az ilyen finomságokat nem szúrhatjuk ki, viszont így is kapunk egy jó kis drámát arról, hogy mennyire szenved egy férfi, amikor a racionalitás mentén próbál megérteni egy érzelmei által irányított nőt. Mindezt két eszméletlen színész, James McAvoy és Jessica Chastain előadásában láthatjuk.
Tulu
2014.11.21
|
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
amerikai romantikus filmdráma, 89 perc, 2013
Eleanor és Conor kapcsolata szenvedélyes és viharos is egyben, és egy tragédia árnyéka vetül rájuk. Szerelmüket két filmben mutatják be: az egyikben női, a másikban férfi szemszögből.
Rendező:

Ned Benson

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2014. november 27.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.