A fogoly

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (7)
Farkas és Zöld Lámpás/Deadpool között az egyik különbség, hogy utóbbi a komolyabb szerepeiben szőrös. Ryan Reynolds nyolc év után sem adja fel a lánya utáni keresést és egyre több jel utal arra, hogy jól teszi.
A rendőrség egy helyben toporog, felesége elhidegült tőle, ami a messzi északon nem ritka. A film megközelítésében más, mint a Hugh Jackman-féle Fogságban, ezúttal a netes pedofilhálózat és a Stockholm-szindróma a fő csapásvonal. A több idősíkban játszódó cselekmény a végére kezd úgy, ahogy összeállni, de még így is csak a felszínt kapargatja. Kár, mert így a képregényhőstől télen ne rabolj gyereket marad a legfőbb mondanivalója. A rendező magyar származású házi operatőre, Paul Sarossy szép képekkel operál, Mychael Danna zenéje elég ütős, a Mozart-rajongó gonoszt játszó, Kevin Durand pedig brillírozik. Ha ez nem volna elég, Rosario Dawson észbontóan szexi a piros rucijában.  
 
Hujber
2014.11.28
|
The Captive
kanadai thriller, 112 perc, 2014
A tízéves Cassandrát elrabolják mialatt apja pár percre kiszáll az autóból. A keresés sokáig sikertelen, mígnem 8 év után újabb nyomok kerülnek elő.
Rendező:

Atom Egoyan

Forgalmazza: Cinetel
Bemutató: 2014. december 4.
(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.