Brooklyn legdühösebb embere

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (5)
Henry Altmann (Robin Williams) boldog ember volt, de most már nem az. Haragszik az egész világra és benne mindenkire. Miután baleset éri, az orvossal (Mila Kunis) is gorombán viselkedik, aki ezért azt hazudja neki, hogy 90 perce van hátra az életéből.
Henry a hír hallatán nyakába veszi Brooklynt, hogy hamarosan bekövetkező haláláig a lehető legtöbb emberrel rendezze megromlott kapcsolatát. Miután lehiggad, a doktornő az állását féltve a nyomába ered. 
 
Phil Alden Robinson 12 év kihagyás után rendezte meg az idén májusban elhunyt Assi Dayan 1997-es Mar Baumjának remake-jét. Robin Williams egyik utolsó, befejezett filmjében egy megkeseredett embert alakít, akit az önsajnálat tart életben. Miközben nézzük, a történet vicces részletei fájdalmas valósággá állnak össze. 
Hujber
2014.12.08
|
The Angriest Man in Brooklyn
amerikai vígdráma, 83 perc, 2014
Henry autóbalesetet szenved, és a kórházban azt a hírt kapja, hogy agyában elpattant egy ér, amely miatt már csak másfél órája van hátra életéből.
Forgalmazza: MTVA
Bemutató: 2014. december 11.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.