Rendíthetetlen

est.hu:
7/10
|
olvasói
3/10 (44)
Úgy hírlik, Angelina Jolie már nem igazán érzi jól magát a kamerák előtt, ezért inkább mögöttük foglal helyet. A meglehetősen érdektelen A vér és méz földjén után a második mozija már sokkal masszívabb produkció...
...aminek a forgatókönyvét ráadásul a Coen-tesók jegyzik, az operatőr pedig a világ egyik legjobbja, a szintén Coen-földről érkező Roger Deakins. Az előrelépés már csak a fentiek miatt is látványos, ráadásul az olimpikonból lett II. világháborús hadifogoly, Louis Zamperini élete tényleg filmért kiált. A légi összecsapások képei, a hajótöröttként hetekig hánykolódás sokkja és a fogolytábor kegyetlensége szép kis drámát szül, és ugyan Jolie rendezőként még mindig kicsit iskolás és didaktikus (a film nagyjelenete egyenesen giccses), de a Rendíthetetlen már tényleg egy élvezhető mozi.
Tulu
2015.01.29
|
Unbroken
amerikai életrajzi film, 137 perc, 2014
Louis Zamperini és két társa a II. világháborúban túlél egy repülőgép szerencsétlenséget. Az óceánon hánykolódnak, mikor japán katonák találják meg őket és fogolytáborba kerülnek.
Rendező:

Angelina Jolie

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2015. február 5.
(16 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.