Kéjlak

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (19)
Hollywood szívesen csap le a jobban sikerült európai filmekre. A nemzetközi kasszasikert megelőlegező sztorik az amerikai kulturális közegbe ágyazva íródnak át (válnak közérthetőbbé), hogy jellemzően több pénzből és ismert (angolul beszélő) arcokkal forogjanak újra.
Ez történt a 2008-as belga thrillerrel, a Kéjlakkal is, amiből már pár éve a hollandok megcsinálták a maguk remake-jét, de hamar eljött a hollywoodi verzió ideje is – az eredeti változat rendezőjével és egyik főszereplőjével, Matthias Schoenaerts-szel, akit a Rozsda és csont óta imádunk.
 
Öt nős férfi közösen bérel egy csajozós penthouse lakást, amit felváltva használnak arra, amire kell. Egy reggel az egyikük egy gyönyörű, halott lányba botlik a titkos kéjlakban. Riadóztatja a többieket, és kezdetét veszi a nyomozás, ami mindegyikük házasságát tönkre teheti…
zsinora
2015.02.13
|
The Loft
amerikai thriller, 108 perc, 2014
Öt jó barát közösen bérel egy luxuslakást, ahová felvihetik a szeretőiket, csakhogy egyik nap egy női holttestet találnak az ágyban...
Rendező:

Erik van Looy

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2015. február 19.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.