Gunman

est.hu:
6/10
|
olvasói
5/10 (12)
Sean Penn is felszállt a nyugdíjas akcióvonatra, ahol most éppen Liam Neeson a masiniszta. Ehhez kölcsönkérte a rendezőt, aki Oskar Schindlerből Bryan Mills-szé változtatta Neesont az Elrabolvában, és ha ez még nem volna elég...
...Javier Bardemet is megszerezte egy simlis szerephez. Azonban hiába ugyanaz a rendező, a Gunmanen érződik, hogy az alkotói nem csak egy akciófilmet akartak: a film első órája belefullad a melodrámai szerelmi szálba és a klisés világmegfejtésbe (a gonosz nyugati vállalatok és kormányok kihasználják a szegény afrikaiakat), és az ember már alig várja, hogy beinduljon a zúzás. Amikor a szomorú szemű Penn akciózni kezd, már nincs nagy gond: a rendező láthatóan ezekben a jelenetekben érzi otthon magát. Ha a film nem próbálna erőlködve többnek látszani annál, ami, akkor sokkal meggyőzőbb lehetett volna a végeredmény.
Tulu
2015.03.19
|
The Gunman
angol-francia-spanyol akciófilm, 115 perc, 2015
Egy volt ügynököt elárul a szervezet, melynek dolgozott. Tisztáznia kell a nevét, és meg kell találnia a szerelmét.
Rendező:

Pierre Morel

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2015. március 26.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.