Rekviem egy macskáért

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (1)
Clinton Moisey már régen maga mögött hagyta a kamaszkort, de nagyon nem akarózik neki elkezdeni a felnőtt életet. Otthon lakik a mamájával, nem dolgozik, játékfigurákat gyűjt, még soha nem volt barátnője, és haverjai se nagyon.
Az élete azonban fenekestül felfordul azon a napon, amikor holtan találja a legjobb barátját és lelki társát: a macskáját. Clinton képtelen beletörődni a szőrös négylábú halálába, és mivel szándékos gyilkosságot szimatol, nyomozni kezd. A szálak egy cuki, de kissé kattant lányhoz vezetnek, rajta keresztül pedig az unalmas amerikai városka egyik felkapott üzletéhez, ahol nagyon úgy tűnik, hogy valami nem tiszta. Ahogy halad előre a sztori, úgy hagyja maga mögött hősünk a régi életét és paráit, és áll ki életében először saját magért. Egyszernézős mozi jó karakterekkel, sete-suta humorral és lapos cselekménnyel.
zsinora
2015.05.14
|
Murder of a Cat
amerikai vígjáték-horror, 101 perc, 2014
Clinton kedvenc macskáját meggyilkolják. A férfi szövetségesével, Greta-val úgy dönt, a rendőrség helyett saját maguk nyomozzák ki, hogy ki lehet a tettes.
Rendező:

Gillian Green

Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2015. május 21.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.