A szerelem üstököse

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (2)
Végy egy romantikus regényt, tépd ki a lapjait, daráld le, majd ragaszd össze úgy, hogy élvezhető legyen. Sam Esmail, aki csak egy vegyes fogadtatású horror megírásával büszkélkedhet, ezúttal sikeresebben oldotta meg a feladatot.
Egy 6 éves kapcsolat 5 kulcsmomentumát mutatja be térben és időben ide-oda ugrálva. A szerelem egy korlátok nélküli érzés, mely áthatja az egész univerzumot. A végtelen űrre történő utalások, az egyes jelenetek közötti váltások, a zene és a fényképezés is a szerelem misztikumát hivatottak érzékeltetni. Érdemes megfigyelni, hogy az egyes időpillanatokban a férfi és a nő mit gondol, hogyan fogalmazza meg a másik iránti érzéseit, hiszen nem egy folyamatos ívet kapunk, hanem apró töredékek látszólagos összevisszaságát. A végeredmény egy egészen jól eltalált szerelmi történet, amit ötletes, de nem feltétlenül szükséges eszközökkel próbáltak még érdekesebbé tenni.
Hujber
21 May 2015
|
Hungarian title: A szerelem üstököse
American comedy, 91 min, 2014
Directed by:

Sam Esmail

Distributor: ADS Service
Premiere: 28 May 2015
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.