Serena

est.hu:
5/10
|
olvasói
4/10 (11)
Jennifer Lawrence és Bradley Cooper olyan jól állt egymásnak a Napos oldalban, hogy David O. Russell az Amerikai botrányban is összecastingolta őket, és másodszor is bejött neki. Susanne Bier hollywoodi kiruccanásának…
…a Nagy gazdasági Világválság Amerikájában játszódó, fakitermelős melodrámának viszont a jolly joker páros szenvedélyes csókjaitól elalélva sem tudjuk nem észrevenni az ügyetlen cselekménybonyolításból fakadó hibáit. A felkapott dán rendezőnő az Egy jobb világ Oscarja óta folyamatosan dolgozik, a Serenával párhuzamosan csinált Anders Thomas Jensennel (a Zöld hentesek és az Ádám almái írójával) egy kemény hazai drámát is (Második esély). Hiába, most fut a szekér, de talán érdemes lett volna egy kicsit jobban megdolgozni a Ron Rash-regény forgatókönyvét, hogy a vásznon is működjön az, ami a papíron működött.
zsinora
2015.05.21
|
Serena
amerikai-francia filmdráma, 109 perc, 2014
A Bostonból Észak-Karolina hegyeihez költöző fiatal házaspár drámája. A nőről kiderül, hogy nem lehet gyereke, ezért úgy dönt, hogy megöli férjének előző kapcsolatából született fiát.
Rendező:

Susanne Bier

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2015. május 28.
(13 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.