Hercegnők éjszakája

est.hu:
4/10
|
olvasói
5/10 (13)
1945. május 8., London. Az emberek az utcákra vonulnak, hogy együtt ünnepeljék a II. világháború befejezését. Az akkor húszéves Erzsébet, akit hét évvel később koronáztak királynővé (és 63 éve ül a trónon), a húgával, a később főleg magánéleti botrányairól híres Margit hercegnővel…
…kihisztizték a papánál, a „dadogós” György királynál, hogy elugorhassanak bulizni a Ritzbe. A lányok a valóságban már éjfélre hazaértek, és nem történt velük semmi különös, a semmiből pedig nem lehet filmet csinálni ugyebár. Julian Jarrold (Jane Austen magánélete) viszont úgy döntött, elképzeli, mi lett volna, ha a kékvérű csajok csak reggelre keverednek haza a Buckinghambe – életre szóló élményekkel megpakolva. Bár ne tette volna… Rejtély, hogy a témából hogyan lett egy ilyen bugyuta, koncepciótlan film, ami körülbelül olyan, mintha a Tom és Jerryt telepakolták volna a Pearl Harbor patetikus monológjaival a hazaszeretetről.
zsinora
2015.09.24
|
A Royal Night Out
angol romantikus filmdráma, 97 perc, 2015
Miután 1945-ben a béke végigsöpör Európán, Elizabeth és Margaret hercegné lehetőséget kap, hogy ők is a néppel mulassanak. Egy éjszaka teli izgalommal, veszéllyel és románccal.
Rendező:

Julian Jarrold

Forgalmazza: A Company
Bemutató: 2015. október 1.
(16 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.