Az ajándék

est.hu:
8/10
|
olvasói
6/10 (17)
Robyn (Rebecca Hall) és Simon (Jason Bateman) friss házasok. Most költöznek be álmaik otthonába, és már a gyerekszoba sem üres sokáig. Eddig minden a terveik szerint haladt, nem is lehetnének ennél boldogabbak.
Egy napon összefutnak Simon régi osztálytársával, Gordóval (Joel Edgerton), aki a véletlen találkozást követően ajándékokkal kezdi bombázni a házaspárt, és egyre gyakrabban bukkan fel váratlanul. Ez először vicces, de egy idő után már inkább ijesztő, annyira, hogy a férj megkéri, szálljon le róluk. Őt viszont nem lehet csak úgy lerázni. Robynban kezd erősödni a gyanú, hogy a férjét valami régi közös balhé köti Gordóhoz, amit eltitkol előle, ezért nyomozni kezd. Az ígéretes, sok szempontból a kilencvenes éveket idéző thriller Joel Edgerton első rendezése, akit olyan filmekben láthattunk eddig, mint A nagy Gatsby és az Exodus: Istenek és királyok.
zsinora
2015.08.06
|
The Gift
amerikai thriller, 108 perc, 2015
Simon és Robyn nemrég házasodtak és beköltöznek az új családi fészekbe, amikor váratlanul előkerül a férfi gyerekkori ismerőse, Gordo, aki eleinte barátságos, később azonban egyre furcsábban viselkedik...
Rendező:

Joel Edgerton

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2015. augusztus 13.
(16 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.