Az utolsó boszorkányvadász

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (32)
A neten elterjedt pocakos képek ellenére Vin Diesel továbbra is halálos iramot diktál magának. Ellenfelei ezúttal nem csúcsverdákkal, hanem seprűkön röpködnek. Az ötlet is tőle származik, kedvenc fantasy szerepjátékából, a Dungeons & Dragonsból merítve az inspirációt.
Klauder, a boszorkányvadász 800 éve az emberiség védelmezője. Mikor a boszorkányok rászabadítják az emberekre a Fekete Halált, megöli a királynőjüket. A királynő a halála előtt az örök élet átkával sújtja, ami mellé nem jár ingyen sör, viszont láthatja szeretteit megöregedni és meghalni. Telnek-múlnak az évek, Klauder amolyan Hegylakóként szívja magába a történelmet, a tudományt és a kultúrát. Így jutunk el a jelenbe, amikor is Belial fel akarja támasztani a királynőt. Ehhez persze Klaudernek és maroknyi csapatának is lesz néhány keresetlen szava. Az első visszajelzések alapján a stúdió már a folytatáson dolgozik.
Hujber
2015.10.16
|
The Last Witch Hunter
amerikai fantasy, 106 perc, 2015
Az utolsó boszorkányvadász az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget a történelem legkegyetlenebb boszorkányaitól.
Rendező:

Breck Eisner

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2015. október 22.
(18 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.