A tengernél

est.hu:
7/10
|
olvasói
4/10 (15)
A színészettől egyre inkább a rendezés felé forduló Angelina Jolie harmadik filmjében nem katonák vívnak háborút egymással, hanem egy házaspár, jelesül Brangelináék. A hetvenes években járunk a francia tengerparton.
Az amerikai író és az egykori táncosnő házassága romokban, amit egy közös kirándulással próbálnak meg rendbe hozni, de úgy tűnik, a másokkal való találkozás csak olaj a tűzre. Soha ne vidd haza a munkát, tartja a mondás és ez fordítva is igaz. Nem tudjuk, hogy a filmben látottakból mennyi a valóság, a házaspár az ilyesfajta pletykákat mindvégig hagyta szabadon áramolni, bár a film végén egyfajta üzenetként az Angelina Jolie Pitt nevet olvashatjuk. A különleges fénytechnikával Máltán forgatott filmben a két főszereplőn kívül szinte mindenki európai, maga a film is Jolie példaképeinek, a ’60-as, ’70-es évek európai színházának és mozijának hangulatát idézi.
Hujber
2015.11.06
|
By the Sea
amerikai romantikus filmdráma, 123 perc, 2015
Roland és Vanessa egy idilli francia üdülőhelyen próbálják rendbe hozni megfeneklett házasságukat, ám a gondok mélyebbnek bizonyulnak a vártnál.
Rendező:

Angelina Jolie

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2015. november 12.
(14 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.